Our Activities

Pada 10 April 2018 yang lalu, Jawatankuasa Kepimpinan Pembangunan Siswa (JKPS) melalui Biro Latihan dan Akademik (BLA) Inasis Bank Muamalat telah menganjurkan program Muamalat Appreciation Day. Tujuan program ini dijalankan adalah untuk memberi penghargaan kepada para pelajar yang memperoleh kejayaan cemerlang dalam peperiksaan semester yang lalu.

 

Program ini juga bertujuan memberi semangat kepada pelajar supaya terus berusaha dalam peperiksaan yang akan datang dan memperoleh keputusan yang cemerlang. Program seperti ini diharapkan dapat dijalankan secara berterusan bagi menyuntik semangat dalam kalangan pelajar sama ada yang telah mencapai kejayaan  cemerlang atau masih belum mencapai tahap yang memuaskan. Program ini sedikit sebanyak dapat memberi dorongan atau pembakar semangat dalam kalangan pelajar untuk bersaing sesama rakan sebaya mereka bagi memperoleh keputusan cemerlang.

 

Program yang dijalankan di Dewan Mawar Inasis Bank Muamalat ini telah dihadiri oleh 154 orang pelajar yang memperoleh keputusan PMS 3.67 ke atas. Selain itu, program ini turut dihadiri oleh Pengetua Inasis Bank Muamalat, Dr. Rohafiz Binti Sabar serta penolong pengetua Inasis Bank Muamalat iaitu Puan Tiara Turay dan En. Muhammad Hafidz Baharudin.

Inapan Siswa - INASIS

INASIS Bank Muamalat,
Universiti Utara Malaysia,
06010 UUM Sintok,
Kedah Darul Aman.

Tel: 04-928 4454
Fax : 04-928 4456
E-mail: dppbankmuamalat@uum.edu.my

Office Hour

Our support Hotline is available 8 Hours a day

Sunday - Wednesday: 8.00am to 5.00pm

Thursday: 8.00am to 3.30pm

Weekend & Public: Closed

Rest: 1.00pm to 2.00pm

 

Visitor Statistics

  • IP: 10.50.1.111
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

1
Online